Η εταιρία Diamantishoes ιδρύθηκε το 2006 στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής πώλησης υποδημάτων με μεγάλη γκάμα σε ανδρικό, γυναικείο, παιδικό αθλητικό και μόδας παρουσιάζοντας συλλογές επιλεγμένων εταιριών.

Η φιλοσοφία μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή και είμαστε αφοσιωμένοι ώστε να πετύχουμε να προσφέρουμε σε αυτόν μοντέρνα και πρακτικά σχέδια στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Το 2013 ανέλαβε την διάθεση των προϊόντων της εταιρίας Runners, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος , σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέσα σε λιγότερο από 4 χρόνια πέτυχε την παρουσία των προϊόντων Runners σε πάνω από 160 σημεία πώλησης.

Η εταιρία Runners εξειδικεύεται σε αθλητικό παπούτσι, έχοντας πετύχει υψηλά στάνταρ design, προλαβαίνοντας τις τάσεις της μόδας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η συλλογή επεκτείνεται σε casual παπούτσι, καθώς θα βρείτε και μεγάλη γκάμα σε παντόφλα και σαγιονάρα.

Η εταιρία Runners έχει πετύχει σταθερά και διαχρονικά να εξασφαλίσει την ποιότητα όλων των προϊόντων της και να συμπορεύεται με τις νέες τεχνολογίες και υλικά στον χώρο της αθλητικής υπόδησης.

Θα είναι ευχαρίστηση μας να σας υποδεχτούμε στις εγκαταστάσεις μας,

να γνωριστούμε και να γνωρίσετε τις συλλογές μας από κοντά!