Η εταιρία Diamantishoes ιδρύθηκε το 2006 και δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής πώλησης υποδημάτων με μεγάλη γκάμα σε ανδρικό, γυναικείο, παιδικό αθλητικό και μόδας παρουσιάζοντας συλλογές επιλεγμένων εταιριών.

Η φιλοσοφία μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή και είμαστε αφοσιωμένοι ώστε να πετύχουμε να προσφέρουμε σε αυτόν μοντέρνα και πρακτικά σχέδια στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Το 2013 ανέλαβε τη διάθεση των προϊόντων της εταιρίας Runners, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος , σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέσα σε λιγότερο από 4 χρόνια πέτυχε την παρουσία των προϊόντων Runners σε πάνω από 160 σημεία πώλησης.

Η εταιρία Runners εξειδικεύεται σε αθλητικό παπούτσι, έχοντας πετύχει υψηλά στάνταρ design, προλαβαίνοντας τις τάσεις της μόδας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η συλλογή επεκτείνεται σε casual παπούτσι, καθώς θα βρείτε και μεγάλη γκάμα σε παντόφλα και σαγιονάρα. Η εταιρία Runners έχει πετύχει σταθερά και διαχρονικά να εξασφαλίσει την ποιότητα όλων των προϊόντων της και να συμπορεύεται με τις νέες τεχνολογίες και υλικά στον χώρο της αθλητικής υπόδησης.

Το 2016 ανέλαβε τη διάθεση των προϊόντων της εταιρίας Lonsdale. Η Lonsdale αποτελεί βρετανική εταιρεία, με επώνυμα παπούτσια εξαιρετικής ποιότητας και προδιαγραφών, τόσο σε αθλητική όσο και σε casual σειρά.

Το 2017 ανέλαβε τη διάθεση των προϊόντων των εταιριών Luisetti και Laura Azana. Η εταιριία Luisetti / Laura Azana αποτελεί ισπανική εταιρεία, η οποία παράγει δερμάτινα ανδρικά και γυναικεία υποδήματα, άριστης ποιότητας και design.

Στις συλλογές μας υπάρχουν επίσης διαθέσιμα Ανδρικά - Γυναικεία - Παιδικά Υποδήματα.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail είτε τηλεφωνικώς.